akce-auto-mh
Středa, 20 Únor 2013 11:23

Ford Transit 350MWB 2,4TDCi 125PS Valník Kontejnerová nástavba Plachta - Prodáno

Ohodnoťte
(1 Vote)
  • Užitkový vůz kategorie N1, řidičský průkaz skupina B, celková hmotnost 3.500 kg, červená barva, kontejnerová nástavba s plachtou. Motor 2,4TDCi, 2.402 ccm, 85kW/115PS, manuální 6-stupňová převodovka, v provozu od 21.07.2010, najeto: 77.900 km, zadní náhon. Emise stupeň - Euro IV.
  • Výbava vozu: ABS, ESP, airbag řidiče, posilovač řízení, imobilizér, senzor opotřebení brzdových destiček, ukazatel zařazení rychlostního stupně, asistent rozjezdu do svahu, centrální zamykání, originál autorádio Ford s CD/AM+FM, ovládání rádia na sloupku řízení, elektrická okénka, baterie pro obzvlášť těžký provoz, zadní obrysové svítilny, všechna skla světle tónovaná, výškově nastavitelné sedadlo řidiče - 6 poloh, pevná loketní opěrka u řidiče, sedadlo spolujezdce - 2 místná lavice, dvojitá zadní kola - tupláky.
  • Kontejnerová nástavba. Valník na voze: hliníková korba - dřevěná podlaha - hliníkové bočnice - plachtová nástavba, délka ložné plochy= 3200 mm x šířka= 2150 mm x výška plachtové nástavby= 1800 mm. Nosič kontejnerů je speciální užitkový automobil, určený pro nakládání, vykládání a přepravu kontejnerů a k jeho vyprazdňování sklápěním. Technické parametry auta zůstaly zachovány. Hydraulický systém ovládání sklápění - soustava: el.čerpadlo včetně nádrže na olej - potrubí hadic, škrtících ventilů, hydraulických zámků rozvaděče s ručním bowdenovým ovládáním a hydraulických válců. Ovládací panel (ovládací páčky) je umístěn mezi sedačkami řidiče a spolujezdce, vypínač pro přívod elektriky je umístěn u řadící páky na podlaze a je zajištěn proti nechtěnému zapnutí. Kontejnerová nástavba je zapsána ve velkém technickém průkaze.

  • Výborný stav, vůz koupen ve Francii, 1.majitel, nehavarováno. Kompletní předprodejní servis na vozidle (brzdy, oleje, filtry...) VIN:WF0FXXBDFFAS66770. Úplná servisní historie vozu - Servisní knížka. Jsme autorizované pracoviště Cebia, osvědčení Autotracer k dispozici.
  • Váš vůz vykoupíme protiúčtem.
  • Finanční leasing nebo úvěr zajistíme do dvaceti minut.

Na vůz poskytujeme nadstandardní záruku 6 měsíců. Záruka na kontejnerovou nástavbu 12 měsíců. Záruka na elektrický pohon 6 měsíců.

Cena vozu - Kč 546.000,- +DPH - Prodáno

 

Poslední změna Středa, 27 Únor 2013 09:09